Интегрирани акредитирани обуки за ISO9001:2015, ISO27001:2013, ISO20000-1:2011, ISO37001:2016

Под акредитација на Exemplar Global (18 до 21 Април 2018), организираме ИНТЕГРИРАНИ АКРЕДИТИРАНИ ОБУКИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАТОРИ, ИНТЕРНИ И ЕКСТЕРНИ АУДИТОРИ ЗА СТАНДАРДИТЕ, на теми:  

СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КВАЛИТЕТ – ISO 9001:2015

СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО БЕЗБЕДНОСТ НА ИНФОРМАЦИИ – ISO 27001:2013

СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ИТ УСЛУГИ– ISO20000-1:2011

СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КОНТИНУИТЕТ ВО РАБОТЕЊЕ – ISO22301:2013

СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО АНТИ-КОРУПЦИЈА– ISO37001:2016

Краен рок за пријавување:13 Април 2018

Дополнителни информации за местото на одржување на обуките можете да добиете на:

Тел. 02 529 77 05 / 310-36-71
E-mail: contact@mobeskvalitet.mk
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Shared hosting is usually found with cpanel hosting on most hosting companies. Always check out hostmonster review and bluehost review before making any hosting purchase.
loading