Мобес Квалитет е компанија која што е насочена кон испонување на потребите и барањата на клиентите и соработниците со што би се зголемило нивното задоволство од меѓусебната соработка. Професионалноста, организираноста и исполнување на барањата се нашите најголеми адути за успешна соработка со нашите клиенти и соработници.

Мобес Квалитет е компанија која што отворена за секаков вид соработка од областа на стандардите.

Во изборот на нови кадри и соработници ние цениме личности со позитивна енергија, динамични и амбициозни, кои земаат иницијатива, имаат визија, не се ограничени во однос на просторот, брзо се адаптираат на промени, превземаат одговоност зад своите сопствени одлуки и кои доаѓаат во едноставни заклучоци и можат да понудат голем број на алтернативни решенија за било која задача.

Постојаното растење на опсегот на нашите работни обврски Мобес Квалитет е отворена за соработка со исклучително дисциплинирани и талентирани кадри од следните области:

–  Административен менаџер – планирање, комуникација и контакт со клиенти, маркетинг

Вашето CV и кратка биографија можете да ја пратите на: info@mobeskvalitet.mk

Shared hosting is usually found with cpanel hosting on most hosting companies. Always check out hostmonster review and bluehost review before making any hosting purchase.
loading