Под акредитација на Exemplar Global (28.02 до 02.03.2019), организираме обука за  GDPR (General Data Protection Regulation) – Регулатива за Заштита на Лични податоци од Европска Унија – директива 2016/679. 

GDPR формално стапи во сила на 25 Мај 2018 и од тогаш организациите мораат да бидат усогласени. GDPR ги обврзува компаниите со седипте во ЕУ да бараат адекватни мерки за заштита на личните податоци од бизнис партнерите во земјите надвор од ЕУ, кои им  ги доверуваат личните податоци.

Регулативата се применува на сите организации во ЕУ, организации / компании надвор од ЕУ а кои нудат услуги или производи во ЕУ.

I-во ниво на обука – GDPR practitioner и

II-ро ниво на обука – DPO – Certified Data Protection Officer 

 

Краен рок на пријавување 25.02.2019.

Како да се пријавите ? Информации можете да добиете на:

Тел. 02 529 77 05 / 02 3 103 671 / 075- 531-077
E-mail: info@mobeskvalitet.mk / contact@mobeskvalitet.mk
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Shared hosting is usually found with cpanel hosting on most hosting companies. Always check out hostmonster review and bluehost review before making any hosting purchase.
loading