Еднодневна обука за усогласување со новата верзија на стандардот ISO27001:2013

Сакам да Ве известам дека за сите  кои што учествувале на обуки под Акредитација на RABQSA и имаат сертификати ISO27001:2005,  оррганизираме еднодневна обука за усогласување на новата верзија на стандардот ISO27001:2013.

Со еднодневна обука учесниците можат да ги добијат информациите од измените и новите барања на ISO27001, како и да добијат нови сертификатите со ознака од новата верзија ISO27001:2013.

Подетални информации можете да добиете на контакт формата.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Shared hosting is usually found with cpanel hosting on most hosting companies. Always check out hostmonster review and bluehost review before making any hosting purchase.
loading