Интегрирана акредитирана обука – 27-31.03.2023

 
СИСТЕМ ЗА УПРАВВУАЊЕ СО КВАЛИТЕТ – ISO9001:2015
СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНА СРЕДИНА – ISO14001;2015
СИСТЕМ ЗАУПРАВУВАЊЕ СО БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ – ISO 45001:2018
СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО БЕЗБЕДНОСТ НА ИНФОРМАЦИИ – ISO 27001:2013     
СИСТЕМ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА – ISO 22000:2018

Краен рок за пријавување: 24 Март 2023

Дополнителни информации за местото на одржување на обуките можете да добиете на:

Тел. 02 529 77 05 / 310-36-71
E-mail: biljana@mobeskvalitet.mk / info@mobeskvalitet.mk
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Shared hosting is usually found with cpanel hosting on most hosting companies. Always check out hostmonster review and bluehost review before making any hosting purchase.
loading